Actief blijven dankzij thuiszorg van Agathos Gouda

Actief blijven dankzij thuiszorg van Agathos Gouda

Actief blijven dankzij thuiszorg van Agathos Gouda

"Wanneer u dit leest bent u waarschijnlijk zoekende naar ondersteuning in uw dagelijks bestaan – tijdelijk of permanent – voor uzelf of iemand in uw directe omgeving", zegt mevrouw Boerlage, cliënt bij Agathos thuiszorg in Gouda.

"Bijna tot op de dag geniet ikzelf nu iets meer dan negen jaar dagelijkse ondersteuning van Agathos. Door een spontaan aneurysma - en het daarbij gepaarde bloedverlies - ben ik gedeeltelijk verlamd. Echter, Agathos stelt mij in staat nog steeds een ‘relatief’ actief dagelijks leven te leiden, daarbij niet vergetend dat ik inmiddels ook 75 jaar oud ben. Tot voor kort bestonden deze activiteiten uit vrijwilligerswerk bij een patiëntenvereniging, en het bezoeken van een zorgcentrum.

Mijn ‘hulp’ bestaat uit een team van tien-tot-twaalf enthousiaste zorgverleners. Het leuke van een team bestaat uit de verschillen tussen de medewerkers, waarbij de jongste waarschijnlijk 19 is de oudste rond de vijftig, waarvan de jongeren vaak nog bezig zijn met de afronding van hun formele opleiding.

Samenwerking

Door de jaren heen ben ik dan ook altijd aangenaam verrast geweest over de kundigheid van de individuele medewerkers, waarbij de onderlinge samenwerking een belangrijke rol speelt; wanneer er een probleem is worden collega zorgverleners geconsulteerd.

En mocht u op zoek zijn naar meer dan lichamelijke verzorging/assistentie, dan kan ik u ook de ‘Hulp bij het Huishouden’ aanbevelen, waarvan ik sinds kort mag genieten.

Ofschoon altijd professioneel, is het onvermijdelijk ook een enigszins persoonlijk relatie te ontwikkelen, en dit beschouw ik als het ‘gouden randje’."

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij