Verwijzers | Agathos thuiszorg

Werken met waardering, dat doen we bij Agathos. Beleef mee hoe we waardering brengen bij onze collega's!

Stap in de bus!

Verwijzers

Wij bieden als Agathos thuiszorg betrouwbare hulp bij het huishouden en verpleging en verzorging aan de inwoners van Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Wij vinden het belangrijk om snel de gewenste zorg te bieden. In de meeste gevallen lukt dat ook.

Wij ontvangen voornamelijk verwijzingen van:

·         de huisarts
·         de transferverpleegkundige
·         de gemeente.

Er zijn korte lijnen binnen de organisatie met de hulp bij het huishouden, intensieve ambulante hulpverlening en eerstelijns verblijfszorg van onze verpleeghuizen. Ook hebben wij een goede samenwerking met andere organisaties, zoals stichting Draagt elkanders lasten en kerken in de regio.

Contact

Als verwijzer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Team Agathos thuiszorg Ridderkerk e.o. is dagelijks bereikbaar van 7 tot 23 uur op het nummer (0180) 70 40 06. U kunt ook een e-mail sturen naar planningvenvgroenehartzuidwest@leliezorggroep.nl


Bij geen gehoor kun u ook bellen met ons hoofdkantoor op het nummer (010) 26 40 777. Onze hulp bij het huishouden is ook via dit nummer te bereiken.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoerinsgverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij