Cliënttevredenheid | Agathos thuiszorg

Bezoek een Meet & Greet!

Op zoek naar een baan in de thuiszorg? Bezoek één van onze Meet & Greets. Onze collega's van Middelburg tot Assen ontvangen je graag!

Meer informatie en aanmelden

Cliënttevredenheid

Het is belangrijk om te weten wat u vindt van de zorg en hulp die wij leveren. Daarom vragen we cliënten en mantelzorgers om mee te werken aan tevredenheidsonderzoeken en hun mening kenbaar te maken op Zorgkaart Nederland.

Uw waardering kan anderen helpen om ook voor onze organisatie te kiezen. Wij op onze beurt doen ons voordeel met uw mening door waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Verder zijn gegevens over cliënttevredenheid belangrijk voor de zorgverzekeraars met wie wij contracten afsluiten.

Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep. U vindt alle informatie over wat cliënten over ons zeggen op de site van Lelie zorggroep.

 

  • Ik ben ontzettend tevreden met zowel de kwaliteit als de mentaliteit van de geboden hulp en ondersteuning door de diverse medewerkers van Agathos. Dat u ondanks de politieke bezuinigingen toch zo'n hoog niveau van zorg en ondersteuning kunt handhaven verdient mijns inziens alleen maar complimenten en waardering. Bij deze! (Dhr. Frank)

  • Agathos stelt mij in staat nog steeds een relatief  actief dagelijks leven te leiden. Door de jaren heen ben ik altijd aangenaam verrast geweest over de kundigheid van de individuele medewerkers, waarbij de onderlinge samenwerking een belangrijke rol speelt. (Mevrouw Boerlage)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.